Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde cep telefonu bulmak

Rüyada yerde cep telefonu bulmak

Rüyada yerde cep telefonu bulmak hedeflere ulaşamayacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, onların yaralarına merhem olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hem de para kaybettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde cep telefonu bulmak gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine göre değil, kendi ihtiyaçlarınıza uyan değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada yerde cep telefonu bulmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde cep telefonu görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunu bulmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, gülmeye hasret kalacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefon bulmak kasasının daha çok para dolacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu bulmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yerde telefon bulmak atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments