Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde cep telefonu görmek

Rüyada yerde cep telefonu görmek

Rüyada yerde cep telefonu görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yerde cep telefonu gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal sağlığınıza iyi gelecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada yerde cep telefonu bulmak çok sıkıntı çekeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, her istediğini alabileceğine alamet eder.

Rüyada yerde cep telefonu görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, eğer işsizse iş bulacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz cep telefonu görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, takdir edilen kişi olacağına delalettir.

Rüyada cep telefonuyla aranmak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada bozuk cep telefonu görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments