Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu aldığını görmek

Rüyada cep telefonu aldığını görmek

Rüyada cep telefonu aldığını görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu aldığını gördüyseniz:

  • Bir süredir oldukça yavaş ilerleyen işler, planlar veya programlar hız kazanmaya başlıyor.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Rüyada cep telefon aldığını görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu aldığını görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu değiştirmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, bir sebeple çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu vermek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalettir.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek emeklerin boş yere harcanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments