Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu görmek

Rüyada cep telefonu görmek

Rüyada cep telefonu görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, açların doyacağına, evleneceğinize, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada cep telefonunu aramak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak kararlar alacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz cep telefonu görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, hanesinin bollukla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefon satın almak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu almak ticari anlamda yön değiştireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu kazanmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, düşmanlarla beraber oturmaya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments