Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu değiştirmek

Rüyada cep telefonu değiştirmek

Rüyada cep telefonu değiştirmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu değiştirmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya işle ilgili bir planınızı bir sonraki aşamaya taşımak için yeni kavramlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada cep telefonu değiştirmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu hediye almak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, işlerinin rast gideceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonun patladığını görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, kişinin evlatlarının artacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments