Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu kaybettiğini görmek

Rüyada cep telefonu kaybettiğini görmek

Rüyada cep telefonu kaybettiğini görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, işe başlanacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu kaybettiğini gördüyseniz:

  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada cep telefonu kaybettiğini görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Rüyada kırık cep telefonu görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu saklamak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu kurcalamak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, yaptığı işte sivrileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, birçok iş kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada yeni cep telefonu görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments