Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu kurcalamak

Rüyada cep telefonu kurcalamak

Rüyada cep telefonu kurcalamak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu kurcalamak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Rüyada cep telefonu kurcalamak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin telefonunu kurcalamak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, ev sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada burun kurcalamak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına rivayet eder.

Rüyada burnunu kurcalamak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada çanta kurcalamak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, çok mutlu edeceğine işaret eder.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments