Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni cep telefonu görmek

Rüyada yeni cep telefonu görmek

Rüyada yeni cep telefonu görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yılmayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni cep telefonu gördüyseniz:

  • Ya da sağlığınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yeni cep telefon almak karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek planlarının bozulacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına inanılır.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, problemlerini çözeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni cep telefonu almak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak kazancının her gün daha fazla artacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz cep telefonu görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments