Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu saklamak

Rüyada cep telefonu saklamak

Rüyada cep telefonu saklamak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin başarılarının artacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu saklamak gördüyseniz:

  • Kurumsal bağlantılarda veya ilişkilerde sıkıntılar yaşanabilir.

Rüyada cep telefonu saklamak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalettir.

Rüyada telefonu saklamak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına delalet eder.

Rüyada telefon saklamak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonu hediye etmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonundan aranmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, hikmete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada cep telefon kaybetmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu hediye almak sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments