Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek şansın önünün kesileceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına inanılır.

Rüyada yeni cep telefon aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla paylaşımcı olabilir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, bunun için sabırsızlanacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına işarettir.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, eşlerin boşanacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu aldığını görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye işarettir.

Rüyada cep telefon aldığını görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada yeni cep telefonu almak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek yeni mallara sahip olacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yalnız hissetmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments