Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cep telefonu görmek

Rüyada kırık cep telefonu görmek

Rüyada kırık cep telefonu görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık cep telefonu gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Rüyada cep telefonunu kırık görmek yarınlarına umutla bakacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kırık cep telefonu görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, hastaysa şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah cep telefonu görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek çok yorulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunu görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu satmak hedeflerini tutturamayacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden cep telefonu almak umutlanacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, İslami olarak günahlarının artacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments