Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonuyla uğraşmak

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine yorulur.

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizinle veya yaptıklarınızla ilgisi olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, düşmanlarını alt edeceğine, fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Rüyada telefonla uğraşmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalettir.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonun yandığını görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu çalınmak kişinin iyi hale geleceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefon bulmak koyu muhabbette kalacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına işaret eder.

Rüyada yerde cep telefonu görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments