Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden cep telefonu hediye almak

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, mal mülk sahibi olunacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok iyi şeylere yorulur.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek güzel zamanlar geçireceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına inanılır.

Rüyada hediye cep telefonu almak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu hediye almak işinde çok ilerleyeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu hediye etmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu aramak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine delalettir.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments