Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu çalmak

Rüyada cep telefonu çalmak

Rüyada cep telefonu çalmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, güzel günler geçireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu çalmak gördüyseniz:

  • Elde olmayan nedenler bazı alanlarda tutukluk yapmanıza sebep olabilir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu çalmak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına delalettir.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada cepten para çalmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu numarası görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonunun yandığını görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefon numarası görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, rızkının da çoğalacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments