Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu toplamak

Rüyada cep telefonu toplamak

Rüyada cep telefonu toplamak ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu toplamak gördüyseniz:

  • Her türlü yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada cep telefonu toplamak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu kırmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski cep telefonu görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunu bulamamak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı cep telefon görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu unutmak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye cep telefonu almak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments