Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefon aldığını görmek

Rüyada cep telefon aldığını görmek

Rüyada cep telefon aldığını görmek gelişeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, tazeleneceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefon aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara bakmadan ya da sorular sormadan harekete geçmek veya tavır almak sorunları büyütebilir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu aldığını görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefon aldığını görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu çaldırmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kurcalamak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunu kaybetmek bahtının da çok parlak olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments