Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu vermek

Rüyada cep telefonu vermek

Rüyada cep telefonu vermek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, çok daha fazla adım atacağına, kazancı arttıracağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu vermek gördüyseniz:

  • Mali konularda son derece dikkatli davranmalısınız.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefon almak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu unutmak rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun çalındığını görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çevresinin genişleyeceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada cep telefon aldığını görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine inanılır.

Rüyada elinde cep telefonu görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments