Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefon kaybetmek

Rüyada cep telefon kaybetmek

Rüyada cep telefon kaybetmek doğru yolu bulacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, uzaktan haberler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefon kaybetmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Rüyada cep telefonunu kaybetmek hevesinin kursağında kalacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada cep telefon kaybetmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu kaybetmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, huzur ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, geçim derdinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu bozulmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına delalettir.

Rüyada hediye cep telefonu almak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, şen kahkahalar atacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, şansın yaver gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments