Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefon almak

Rüyada cep telefon almak

Rüyada cep telefon almak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada cep telefon almak gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Rüyada cep telefonu görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski cep telefonu görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, çocuklarının fazla olacağına yorulur.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu almak çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonuna sahip olmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonları görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu satmak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments