Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonları görmek

Rüyada cep telefonları görmek

Rüyada cep telefonları görmek büyük mutluluk duyulacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonları gördüyseniz:

  • Diğerleri sizi grubun en etkileyici kişisi olarak görüyor olabilir.

Rüyada cep telefonu olduğunu görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefon aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, bereketin geleceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, kendisini yıpratacağına işarettir.

Rüyada beyaz cep telefon görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada cep telefonu numarası görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments