Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonun çaldığını görmek

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işarettir.

Rüyada cep telefonun çaldığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız olmamanız gerektiği kadar hassaslaşarak birilerine bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada cep telefonu çalmak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, sağlıklı ve zinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonun çaldığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cepten para çalmak ağzının tadının bozulacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yeni cep telefonu almak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu kurcalamak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz cep telefon görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments