Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennetin kokusunu almak

Rüyada cennetin kokusunu almak

Rüyada cennetin kokusunu almak zorlukların son bulacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennetin kokusunu almak gördüyseniz:

  • Duygusal konu veya durumlar işlerinize karışırsa ilerlemeniz yavaşlayabilir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, hayırlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada cennetin kokusunu almak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu almak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulur.

Rüyada cennet kokusu almak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cennet kokusu koklamak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cennet kokusu duymak sevinç ve sürura, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada cennet kokusunu duymak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hayatının yoluna gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına tabir olunur.

Rüyada kokulu üzüm görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments