Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet kokusunu hissetmek

Rüyada cennet kokusunu hissetmek

Rüyada cennet kokusunu hissetmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, sürekli tartışacağına delalettir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, üzüleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada cennet kokusunu almak böylece maddi imkânların genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet kokusu almak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine tabir olunur.

Rüyada cennet kokusu koklamak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennetin kokusunu almak huzurunun kaçacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, düşmanların barışacağına inanılır.

Rüyada cennet kokusunu duymak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalettir.

Rüyada cennet kokusu duymak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işarettir.

Rüyada ayak kokusu hissetmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments