Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet kokusunu duymak

Rüyada cennet kokusunu duymak

Rüyada cennet kokusunu duymak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada cennet kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir veya bir ucu geçmişe dayanıyor olabilir.

Rüyada cennet kokusu duymak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına işaret eder.

Rüyada cennet kokusunu duymak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada cennet kokusu almak düşmanını alt edeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennet kokusu koklamak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, büyük mutluluk duyulacağına, aileye büyük bir ev alınacağına tabir olunur.

Rüyada cennetin kokusunu almak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada cennet kokusunu almak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarımsak kokusu duymak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments