Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet kokusu koklamak

Rüyada cennet kokusu koklamak

Rüyada cennet kokusu koklamak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, gözyaşının dineceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına yorulur.

Rüyada cennet kokusu koklamak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz açısından uğraşlar edinebilirsiniz.

Rüyada cennet kokusu koklamak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada güzel koku koklamak elinin de bollaşacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül kokusu koklamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, ticarette yol katedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok güzel koku koklamak kazancın yar yarıya düşeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çok para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada koku koklamak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işarettir.

Rüyada cennetin kokusunu almak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işarettir.

Rüyada cennet kokusunu duymak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada cennet kokusu duymak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments