Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet kokusu duymak

Rüyada cennet kokusu duymak

Rüyada cennet kokusu duymak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cennet kokusu duymak gördüyseniz:

  • Yardım etmenizin bağış yapmaktan daha olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada cennet kokusunu duymak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cennet kokusu duymak ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada cennetin kokusunu almak işinden geri kalacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu almak hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret eder.

Rüyada cennet kokusu koklamak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada cennet kokusu almak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek başarısızlığa düşeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada güzel koku duymak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments