Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet kokusunu almak

Rüyada cennet kokusunu almak

Rüyada cennet kokusunu almak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada cennet kokusunu almak gördüyseniz:

  • Maddi imkanlarınızı kullanarak hayatınızda fark yaratabilirsiniz ya da maddi koşullara bağlı yaratabileceğiniz farkları çevrenize göstermek isteyebilirsiniz.

Rüyada cennet kokusunu duymak yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada cennetin kokusunu almak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennet kokusu koklamak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet kokusu almak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine inanılır.

Rüyada cennet kokusunu almak kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada cennet kokusu duymak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek kokusu duymak insanlardan takdir toplayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments