Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokulu üzüm görmek

Rüyada kokulu üzüm görmek

Rüyada kokulu üzüm görmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, bazen de rahat geçeceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokulu üzüm gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Rüyada kokulu üzüm görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet eder.

Rüyada cennet kokusunu duymak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaka kokusu duymak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada içki kokusu duymak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kokusu duymak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sarımsak kokusu görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, anlaşmazlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada balık kokusu duymak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz kokusu duymak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kendi işinin sahibi olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments