Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet kokusu almak

Rüyada cennet kokusu almak

Rüyada cennet kokusu almak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, işlerinden feragat edeceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada cennet kokusu almak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Rüyada cennet kokusu koklamak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cennetin kokusunu almak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada cennet kokusu almak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, huzur ve şifa bulacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada cennet kokusunu duymak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalettir.

Rüyada cennet kokusunu almak ailesindeki huzurun bozulacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine alamet eder.

Rüyada cennet kokusu duymak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments