Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet papağanı görmek

Rüyada cennet papağanı görmek

Rüyada cennet papağanı görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet papağanı gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girmeniz gerekebilir.

Rüyada cennet papağanı görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret eder.

Rüyada papağan yakaladığını görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, yolunda huzurla devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kedi ve papağan görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, evlerine dünürcü geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü papağan görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, isteklerine kulak vereceğine alamet eder.

Rüyada papağan kuşu görmek mal mülk kazanacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine inanılır.

Rüyada beyaz papağan görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına delalet eder.

Rüyada papağana su vermek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan bulmak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments