Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan kuşu görmek

Rüyada papağan kuşu görmek

Rüyada papağan kuşu görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına inanılır.

Rüyada papağan kuşu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gereksiz müdahalelerinden kaçınmak için tam olarak hazır olana kadar beklemelisiniz.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, fesat kimselerin çıkacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada papağan kuşlar görmek güzel işlere imza atacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, iş hayatında başarılı olmaya, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine rivayet eder.

Rüyada papağan kuşu görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işarettir.

Rüyada papağan bulmak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cennet papağanı görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments