Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan bulmak

Rüyada papağan bulmak

Rüyada papağan bulmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Rüyada papağan bulmak gördüyseniz:

  • Değişiklik veya bazı konularda yapılacak değişiklikler size iyi gelebilir.

Rüyada papağan bulmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına inanılır.

Rüyada siyah papağan görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan kuşlar görmek mutlu ve huzurlu olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane papağan görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor papağan görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan satın almak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada sultan papağanı görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments