Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve papağan görmek

Rüyada kedi ve papağan görmek

Rüyada kedi ve papağan görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işarettir.

Rüyada kedi ve papağan gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada kedi ve papağan görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağan öldürmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine alamet eder.

Rüyada ölü papağan görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada papağan tutmak sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, ticarette ilerleyeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine alamet eder.

Rüyada başında papağan görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan yavruları görmek işveren koltuğunda oturacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağanla konuşmak ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, hastalıklara şifa bulunacağına inanılır.

Rüyada cennet papağanı görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments