Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz papağan görmek

Rüyada beyaz papağan görmek

Rüyada beyaz papağan görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz papağan gördüyseniz:

  • Sözlerinizi veya görevlerinizi yerine getirmeye odaklanabilirsiniz.

Rüyada beyaz papağan görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz papağan yakalamak sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri papağan görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan öpmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil papağan yakalamak işlerinin ters gideceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada papağan yavruları görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kazançlı kapıların açılacağına, evi yoksa ev alacağına delalet eder.

Rüyada papağan yakalamak verimi ve başarıyı yakalayacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalettir.

Rüyada papağan kaçtığını görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments