Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağana su vermek

Rüyada papağana su vermek

Rüyada papağana su vermek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada papağana su vermek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin arkasında durmanız uzlaşarak elde edeceklerinizden daha fazla şey vaat ediyor olabilir.

Rüyada papağana su vermek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada papağan yakaladığını görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada konuşmayan papağan görmek şansının kendisinden yana olacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada papağana yem vermek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada papağan satın almak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada papağan tutmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments