Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü papağan görmek

Rüyada ölü papağan görmek

Rüyada ölü papağan görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada ölü papağan gördüyseniz:

  • Birkaç işi birarada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada ölü papağan görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, işsiz kalmaya, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil papağan yakalamak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada papağan yakalamaya çalışmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yavrusu görmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına tabir olunur.

Rüyada evde papağan görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek işlerinde başarı elde edeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, istenen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada papağanla konuşmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kalp kıracağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada mor papağan görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments