Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan yakaladığını görmek

Rüyada papağan yakaladığını görmek

Rüyada papağan yakaladığını görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada papağan yakaladığını gördüyseniz:

  • İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir.

Rüyada papağan yakaladığını görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, güzel haberler alınacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada beyaz papağan yakalamak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil papağan yakalamak mal ve mülkün telafi edileceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan yakalamak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada papağan aldığını görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağana yem vermek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet eder.

Rüyada papağan sürüsü görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments