Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak kokusu hissetmek

Rüyada ayak kokusu hissetmek

Rüyada ayak kokusu hissetmek maddi olarak güç kaybedeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak kokusu hissetmek gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrultusunda ilerleyerek ya da planlarına uyarak kendi istediğiniz şeyleri yapmanız veya hedeflerinize ulaşmanız zor olabilir.

Rüyada ayak kokusu hissetmek neşe ve sevinç içinde olacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin kokusunu hissetmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada gül kokusunu hissetmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kokusu hissetmek düşmanından uzak olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel koku hissetmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına delalet eder.

Rüyada gül kokusu hissetmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments