Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak kokusu duymak

Rüyada sarımsak kokusu duymak

Rüyada sarımsak kokusu duymak çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada sarımsak kokusu duymak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada sarımsak kokusu duymak rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarımsak kokusu görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işaret eder.

Rüyada sarımsak kokusu almak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, hayaline kavuşacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kına kokusu duymak mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret eder.

Rüyada kabenin kokusunu duymak kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada yanık kokusu duymak pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, insanların afiyet bulacağına delalettir.

Rüyada sigara kokusu duymak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments