Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel koku koklamak

Rüyada güzel koku koklamak

Rüyada güzel koku koklamak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına işarettir.

Rüyada güzel koku koklamak gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada çok güzel koku koklamak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada güzel koku koklamak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine tabir olunur.

Rüyada cennet kokusu koklamak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada gül kokusu koklamak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koku koklamak şansının ve bahtının açık olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel parfüm koklamak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel koku hissetmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kötü sözler duyulacağına inanılır.

Rüyada güzel koku hediye almak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments