Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel koku koklamak

Rüyada çok güzel koku koklamak

Rüyada çok güzel koku koklamak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, muradına eremeyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine inanılır.

Rüyada çok güzel koku koklamak gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Rüyada güzel koku koklamak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına işarettir.

Rüyada çok güzel koku koklamak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada gül kokusu koklamak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cennet kokusu koklamak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, hasretlerin biteceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine yorulur.

Rüyada koku koklamak işlerin büyük kazanç getireceğine, varlık içinde yaşayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet eder.

Rüyada güzel parfüm koklamak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalettir.

Rüyada güzel koku sürünmek rahatının ve gelirinin artacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments