Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül kokusu koklamak

Rüyada gül kokusu koklamak

Rüyada gül kokusu koklamak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, büyük başarılara kazanılacağına, yaşamın kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül kokusu koklamak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Rüyada gül kokusu koklamak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Rüyada güzel koku koklamak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ayaklandıracağına işaret eder.

Rüyada çok güzel koku koklamak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennet kokusu koklamak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, alın terinin karşılığını alacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Rüyada koku koklamak rızkının her geçen gün daha da artacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Rüyada gül koklamak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, imkânların günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada pembe gül koklamak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gül koklamak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, işlerin kapanacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments