Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koku koklamak

Rüyada koku koklamak

Rüyada koku koklamak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koku koklamak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız bir yerde hayatınızda önemli bir yer tutacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada güzel koku koklamak moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada cennet kokusu koklamak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel koku koklamak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül kokusu koklamak atılan adımların zarar getireceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada koku koklamak ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına işarettir.

Rüyada gülü koklamak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini koklamak çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada sarılıp koklamak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments