Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel koku duymak

Rüyada güzel koku duymak

Rüyada güzel koku duymak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel koku duymak gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Rüyada güzel kokular duymak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir koku duymak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel koku duymak endişelerin ve dertlerin biteceğine, iyi şartlara kavuşacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada çok güzel koku duymak birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, yarar sağlamayacağına işaret eder.

Rüyada güzel koku hediye almak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada güzel koku hissetmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada güzel koku koklamak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel koku almak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments