Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin kokusunu duymak

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, işlerin bir anda azalacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak çok büyük kısmetler kazanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine tabir olunur.

Rüyada hoş koku duymak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet eder.

Rüyada ölü kokusu duymak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada iğde kokusu duymak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek kokusu duymak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet eder.

Rüyada yemek kokusu duymak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Rüyada koku duymak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments