Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmecede yılan görmek

Rüyada çekmecede yılan görmek

Rüyada çekmecede yılan görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yüzlerin asılacağına, gelirinin sürekli olacağına işarettir.

Rüyada çekmecede yılan gördüyseniz:

  • Katılacağınız sosyal aktiviteler olumlu olaylara aracılık edebileceği için teklifleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada çekmecede yılan görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına delalettir.

Rüyada boş çekmece görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Rüyada çekmecede anahtar görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çekmece toplamak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çekmece düzenlemek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekmeceli dolap görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada çekmece kapatmak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kırık çekmece görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments