Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmecede anahtar görmek

Rüyada çekmecede anahtar görmek

Rüyada çekmecede anahtar görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, ticaret ehli olacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, hayatından çıkaracağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, iyi geçim halinde kalacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına delalettir.

Rüyada çekmecede anahtar gördüyseniz:

  • Belli konularda bağlayıcı sözler vermeye veya önemli jestler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Rüyada çekmecede anahtar görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağınık çekmece görmek yardım edeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çekmece görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, hayaller kurulacağına delalettir.

Rüyada çekmecede para görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada çekmecede yılan görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekmece kilitlemek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekmece yerleştirmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada çekmeceli dolap görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments