Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmece kapatmak

Rüyada çekmece kapatmak

Rüyada çekmece kapatmak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekmece kapatmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiye girme veya büyük kararlar alma konusunda hızlı hareket edebilirsiniz.

Rüyada çekmece kapatmak afiyette giden düzeninden olacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya rivayet eder.

Rüyada çekmece kilitlemek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada çekmece düzenlemek asil kimselerden çıkacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çekmece görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada çekmecede para görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağınık çekmece görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, sağlık sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık çekmece görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hatalarını düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada çekmecede altın görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments