Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çekmece toplamak

Rüyada çekmece toplamak

Rüyada çekmece toplamak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, düşmanından uzak olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekmece toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sağlıklı seçim yapmasını beklemek bir fili itmekten daha zor olabilir.

Rüyada çekmece toplamak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta çekmece görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada çekmecede yılan görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına işarettir.

Rüyada kırık çekmece görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekmecede para bulmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çekmecede kağıt para görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada çekmece yerleştirmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada çekmece kilitlemek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments