Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş çekmece görmek

Rüyada boş çekmece görmek

Rüyada boş çekmece görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, birlikte kâh ağlayacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada boş çekmece gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada boş çekmece görmek ticaretinin de hızlanacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada çekmecede para bulmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada çekmece görmek elindekileri de kaptıracağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çekmece yerleştirmek iş değişikliğine gidileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada çekmecede kağıt para görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada tahta çekmece görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekmecede fare görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolap çekmecesi görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments